julfix

Godmorgon och glad fjärde advent!
 
Igår hade jag en riktig julfixardag med julmusik spelandes i högtalaren hela dagen. Me like! 
 
Dagen börjades med en mysig julfrukost bestående av julkalendern (som är sinnesjukt mysig i år?! Har inte kollat på kalendern på hur många år som helst men i år är det ju så gullig och så får man världens julfeeling) och veganskt bananpepparkaksbröd som jag bakade igår kväll. Smakar ungefär som mjuk pepparkaka och var hur god som helst till frukost. 
och nej det är inte leverpastej på ett av bröden, det är jordnötssmör haha men ser att det liknar leverpastej på håll, hade varit en vidrig combo hahaha!
 
Det är Ida Wargs recept och det hittar ni här. Definitivt värt att smaka!
 
Efter frukost blev det en löptur i snön och sen kom jag hem och slog in alla mina julklappar, och på eftermiddagen åkte jag och mamma och handlade julmat och så gjorde jag nyttig julkola som blev hur god som helst. 
 
Innan middagen hade vi glöggmys med saffransglögg och pepparkakor med mögelost. Tycker vi har druckit för lite glögg i år haha, saknade det något enormt förra året så njuter lite extra i år!
 
På kvällen var det äntligen dags att klä granen! Lille Texas var extremt nyfiken på granen och alla kulor, så himla söt. Det blir ju hans första jul! Att få till granen var en aningens kaotiskt men till slut lyckades vi och nu är den klädd och jättefin!
 
Idag ska vi på julmarknad så räknar med ännu mer julfeelings. Detta är verkligen den bästa tiden på året, bara massa lycka och kärlek i luften.
 
Kram på er, ha en fin söndag!

Kommentarer
Kom ihåg mig?Jag heter Julia och är en 18 årig tjej från Stockholm som går humanistiska linjen på Kungsholmens Gymnasium. Jag har under det senaste året kämpat för att bli frisk från min ortorexi och här i bloggen får du läsa om bland annat det, men även hälsa, träning, fotografi och mat.