skridskoåkning med klassen

Hej på er!
 
Hela min barndom älskade jag att åka skridskor. Det är så mysigt och härligt tycker jag!
 
I onsdags på idrottslektionen åkte vi i klassen skridskor i Kungsträdgården och det var jätte fint! Hade inte åkt skridskor på två år så var väl lite ringrostig men annars var det kul - tills jag tappade känseln i tårna, blev genomfrusen och fick ont i fötterna. Haha, sådär typical jag.
 
Kram på er!
 

Kommentarer
Postat av: Sandra

Jag tycker också det är mysigt att åka skridskor 😊 Får ni själv välja om ni ska ha hjälm eller inte? Nä vi åker med skolan så är de stenhårda med att vi ska använda hjälm... Har man ingen egen så får vi låna jättefula hockeyhjälmar som man inte känner sig speciellt het i, haha! Jag hade nog hellre haft en cykelhjälm på mig för dem är iallafall lite sportigare och bekväma, men det äger jag ingen längre så det får bli skolans fula hjälmar 😣

Svar: Ja vi fick välja själva! Jag tvingades av min mamma så snodde min systers cykelhjälm för att släppa skolans hockeyhjälmar. ;) Kram på dig!
Julia Wahlgren

2016-12-18 @ 14:59:27
Kom ihåg mig?Jag heter Julia och är en 18 årig tjej från Stockholm som går humanistiska linjen på Kungsholmens Gymnasium. Jag har under det senaste året kämpat för att bli frisk från min ortorexi och här i bloggen får du läsa om bland annat det, men även hälsa, träning, fotografi och mat.