må bra tecken

Glad tisdag på er!
 
Tiden rullar på så sjukt snabbt... Nästa vecka är det redan December, min favoritmånad på hela året! Jag vet inte om det har med det att göra eller vad det är, men sedan höstlovet har jag faktiskt mått betydligt bättre. Mitt humör har varit jämnare, dvs, mer ups än downs vilket var tvärtom innan. 
 
Jag har en del "må bra tecken". När jag mår bra, då sjunger jag. Jag kan gå runt och nynna, eller skriksjunga. Innan träningen kom in i mitt liv var det musiken som var mitt största intresse. Oj, vad jag har bortprioriterat det. Men under de senaste månaderna har jag märkt att när jag har en bra dag så nynnar jag. Jag pratar också väldigt mycket om jag mår bra. När jag inte mår bra, varken sjunger jag eller pratar särskilt mycket på eget initiativ.
 
Det känns bra att vara glad. När det har gått för långa perioder där ångesten övertar glädjen, så känns allt så tomt. Jag känner mig bara positiv inför de kommande veckorna dessutom eftersom decemeber alltid innehåller massa roliga och mysiga saker som gör mig varm ända in i själen.
 
Med detta sagt betyder detta egentligen att ångesten har tagit en liten paus från tortyren. Visst smyger den sig på titt som tätt, varje dag, men den är återigen hanterbar, som den var precis efter jag hade kommit hem. Skillnaden från då och nu är att då ignorerade jag den, låtsades inte om att den fanns, sa till mig själv och andra att jag var så gott som frisk. Nu vet jag att det är ett kvarliggande problem som kommer ta en väldigt lång tid att bli fri från, och uppskattar därför när jag får må bra och lyckas skjuta undan tankarna.
 
Jag önskar er en fortsatt trevlig vecka, så hörs vi!
en annan tid när jag mådde så bra men ändå så dåligt - flashback till usa, texas, och prom
 
Kram

Kommentarer
Kom ihåg mig?Jag heter Julia och är en 18 årig tjej från Stockholm som går humanistiska linjen på Kungsholmens Gymnasium. Jag har under det senaste året kämpat för att bli frisk från min ortorexi och här i bloggen får du läsa om bland annat det, men även hälsa, träning, fotografi och mat.