the weekend in pics

Hej fina ni!
 
Nu är det dags för lite uppdateringar igen, eller vad säger ni? Får ju lov till helgen så ska försöka lägga upp lite mer nu framöver :)
 
I fredags var det dags för en tripp ner till Örebro igen för att hänga med mina bästa vän, underbart som alltid!!
 
Som vanligt hann vi med en massa, tror jag sett varenda centimeter av Örebro snart haha! Men sådant är ju kul.
Vi båda är kvällströtta och vaknar tidigt (tänkte skriva morgonpigga men Maja är inte världens morgonmänniska direkt hahaha) så vi fick en fullspäckad lördag! 
 
Fick se Mariebergs centrum, där vi gick runt lite, drack en kaffe och spontan gjorde naglarna så nu har vi båda fransk manikyr, alltså i akryl. Känns fräscht med snygga naglar!!
 
Sen åkte vi in mot centrum, där jag tog lite bilder på slottet, och sen gick vi runt en massa innan vi åt middag på Pinchos, vilket är en restaurang som finns på alla mindre stora städer i Stockholm. Deras koncept är smårätter som man beställer och betalar via mobilen. Smart! Vi hade en jättemysig liten dejt där i alla fall, haha.
 
På kvällen åkte vi ut på en liten cykeltur och himlen var jättefin!!
 
Söndagmorgon startades med bananpannkakor innan vi åkte bort till någonstans när Kumla, minns inte vad berget hette haha men det var i alla fall en lång trappa upp till toppen som vi skulle "besegra". Coolt ju!
 
Sedan var det dags för mig att åka hem, vilket alltid är lika sad. Det suger att vi bor så långt ifrån varandra och inte kan ses varje dag som i USA men samtidigt uppskattar man det kanske mer när vi väl ses. Är i alla fall redan taggad på nästa gång, haha!
 
Kram på er, ha en fin vecka sålänge!

Kommentarer
Kom ihåg mig?Jag heter Julia och är en 18 årig tjej från Stockholm som går humanistiska linjen på Kungsholmens Gymnasium. Jag har under det senaste året kämpat för att bli frisk från min ortorexi och här i bloggen får du läsa om bland annat det, men även hälsa, träning, fotografi och mat.