första gången på längdskidor

Hej där!
 
Idag har jag hållt i gång som en tok, och nog sa min kropp till mig att den var trött efteråt!
 
Som jag nämnde för några dagar sedan köpte vi nyligen längdskidor, så de skulle såklart testas idag! Dock så trodde vi ju inte att det skulle bli någon vidare åkning eftersom det var min första gång, så jag bestämde mig ändå för att springa 17km på förmiddagen. Efter lunch åkte jag och pappa till Viksjö golfbana och provade att åka i spåren. Det var superkul i början, trots att jag ramlade lite och inte riktigt hade fått till tekniken. Vi fortsatte i alla fall att åka på ett bra tag och det gick ganska okej ändå för att vara första gången! Dock var spåren isiga och även gräsiga i mellan åt. Jag var LIVRÄDD i nedförsbackarna eftersom jag inte litar på att spåren håller mig i schack haha, var superrädd att största framlänges i backarna på grund av isen som gjorde att man gled som på ett bananskal. När det senare blev mörkt och min energi började dippa och jag i princip bara såg is och gräs och ramlade var tredje minut gav jag upp. Tog av mig skidorna och gick den sista kilometern helt enkelt.
 
Det var ju inte optimalt underlag men det kändes kul och var inte direkt fysiskt jobbigt för mig, så när det har snöat mer ska jag definitivt försöka mig på det igen!
 
När jag kom hem var jag helt skakis i benen för att jag hade spänt mig så av rädsla, var helt matt och hade ingen energi alls... blev bättre efter en massa mat kan jag ju säga!
throwback till när det var typ en meter snö, helt orörd
 
Ni får ha en trevlig söndag så hörs vi!

Kommentarer
Kom ihåg mig?Jag heter Julia och är en 18 årig tjej från Stockholm som går humanistiska linjen på Kungsholmens Gymnasium. Jag har under det senaste året kämpat för att bli frisk från min ortorexi och här i bloggen får du läsa om bland annat det, men även hälsa, träning, fotografi och mat.