autumn day in the city

Hallå :)
 
Idag har jag gjort massor känns det som! Tycker att det är sjukt förresten att nu när man vaknar på morgonen, även på helgen, är det kolsvart ute. Vintern kommer snabbt! Man kan ju i alla fall mysa till det med ljus sådär på morgonkvisten.
 
Som sagt, gjort mycket idag. Hann med ett magpass på gymmet innan jag, mamma och pappa åkte in till stan. Vi käkade en god hälsolunch på Koloni på Bibloteksgatan och gick sedan på NK, handlade lite te och sedan köpte jag födelsedagspresent till min syrra som fyller år nästa vecka. Vi avslutade med en kaffe på Espresso House innan jag drog till jobbet!
 
Efter jag kom hem har jag käkat och druckit te (standard mig, tror jag snittar 3-4 koppar/dag?), och faktiskt pluggat lite historia också. Väldigt effektiv med andra ord. Sådana dagar gillar mina hjärnspöken, när jag gör massor. De älskar när jag är aktiv och effektiv, och därför mår jag numera bäst när jag har massor att göra. Konstigt, men så är det.
Ska ni köpa te på NK så rekommenderar jag starkt dessa, Höstblandningen, Lusse teét och min stora favorit Röda Mulen. Så himla gott!!
 
Hoppas er lördag varit lika trevlig som min!
 
Kramisar


Jag heter Julia och är en 18 årig tjej från Stockholm som går humanistiska linjen på Kungsholmens Gymnasium. Jag har under det senaste året kämpat för att bli frisk från min ortorexi och här i bloggen får du läsa om bland annat det, men även hälsa, träning, fotografi och mat.