maya

I fredagskväll var jag och mamma ute och käkade eftersom pappa och Clara redan hade åkt till Katrineholm. Jag fick välja och det blev restaurangen Maya på Kungsholmen!
 
Det var fusiontacos, vilket är sååå gott! Jag hade hört mycket bra om detta ställe och blev inte besviken. Jag som är sann tacoälskare och fusionälskare njöt!
min fina moder<3
 
Vi började med ursmarriga sötpotatispommes (ni vet, jag och sötpotatis) och de var de godaste jag ätit faktiskt. Jag drack också melonvatten vilket kändes somrigt, haha.

Vi åt 4 olika sorter, de var supersmå så det var verkligen inte övermäktigt, utan lagom. På första bilden i inlägget ser ni en taco med iberico secreto, guacamole och syrad lök samt sotad avokado, torkad lotusrot och limeaioli. Avokadon var min favorit! På de andra två bilderna ser ni snökrabba, chili, äpple, koriander och lotusrot och halstrad tonfisk, karamelliserad lök, friterad purjolök och chimichurri. Allt var väldigt gott och jag rekommenderar starkt denna restaurang, och det var trevligt att ha lite ensamtid med mami!
 
Kram

Kommentarer
Kom ihåg mig?Jag heter Julia och är en 18 årig tjej från Stockholm som går humanistiska linjen på Kungsholmens Gymnasium. Jag har under det senaste året kämpat för att bli frisk från min ortorexi och här i bloggen får du läsa om bland annat det, men även hälsa, träning, fotografi och mat.