myskväll

Hej på er!
 
I lördags hade jag några av mina vänner över på lite plockmat, mellomys och sleepover!
photcred till Frida på denna och bilden nedanför
 
Vi hade det verkligen supermysigt - åt middag länge, klagade över vinnaren av mello (inte för att jag har kollat någon delfinal men tycker definitivt att Wiktoria, Benjamin eller Mariette hellre skulle vunnit), åt popcorn, ananas och rawfoodbollar, snackade en massa, Frida och Hedda sjöng stämmor med julsånger mitt i natten (hahah), och njöt sedan av en riktig långfrukost. Superhärligt och bör göras oftare!
Middagsmys - jag bjöd på lite tapas/meze kind of food
 
 
En härlig kompott av frukost!
 
I övrigt mår jag fortfarande väldigt bra, allt flyter på och jag har verkligen känt mig... fri? Ja, inte så ångestdriven längre. Jag känner inte länge tvånget att röra på mig mer än nödvändigt, utan jag kör på min vanliga vardagsmotion (t ex går till tunnelbanan, tar alltid trapporna osv) men utan att det är för att jag känner att jag måste. Och det låter ju lovande, inte sant? Det ger mig verkligen hopp och styrka om att jag har kommit en bra bit.
 
Hoppas ni mår lika bra som jag, kram!

Kommentarer
Kom ihåg mig?Jag heter Julia och är en 18 årig tjej från Stockholm som går humanistiska linjen på Kungsholmens Gymnasium. Jag har under det senaste året kämpat för att bli frisk från min ortorexi och här i bloggen får du läsa om bland annat det, men även hälsa, träning, fotografi och mat.